Tots els pobles
EN

Notícies

Inici>Notícies

Com s’utilitzen les femelles dobles per evitar l’afluixament?

Temps: 2021-07-06 Accessos : 10

Com s’utilitzen les femelles dobles per evitar l’afluixament?

Tothom només ha d’evitar l’afluixament de cargols i femelles. Moltes persones fins i tot coneixen diversos mètodes per evitar l’afluixament de fruits secs. Entre ells, els fruits secs dobles també són molt habituals. Però, sabíeu que molta gent utilitza femelles dobles per evitar l’afluixament?

1

-

El principi de l'afluixament de doble femella

Principi de bloqueig de la femella doble: perquè la femella no es deixi anar, és necessari augmentar la resistència a la fricció per estabilitzar la femella. Després de tensar les dues femelles, la força axial generada entre les femelles augmenta la fricció entre les dents de les femelles i les dents dels cargols. Grans i evitar que la femella es desprengui automàticament.

2-2-Com-utilitzar-les-femelles-dobles-per-evitar-afluixar-1

2

-

Formes habituals de relaxació de doble femella

Generalment hi ha tres tipus de bloqueig de femella doble. Com es mostra a continuació. El primer tipus de femella fina es fa coincidir amb una femella gruixuda, la femella gruixuda a la part inferior i la femella fina a la part superior, el segon tipus de femella fina es fa coincidir amb la femella gruixuda, la femella fina a la part inferior , la femella gruixuda es troba a la part superior i el tercer tipus es combina amb dues femelles gruixudes. La combinació de femelles fines a la part superior no és raonable.

2-2-Com-utilitzar-les-femelles-dobles-per-evitar-afluixar-2

3

-

Per què no és raonable la combinació de fruits secs?

Per què no és raonable la forma de femelles fines a la part superior? Hem d’analitzar des de la perspectiva de la força del parabolt. En primer lloc, cal forçar el cargol prèviament. Quan s’utilitzen femelles dobles per evitar l’afluixament, hi ha una força d’ajust axial entre les dues femelles. Quan la part de connexió té una càrrega externa, la força transmesa pel cargol encara augmenta, les femelles primes tenen menys fils i poden suportar menys càrrega que les femelles gruixudes.

Si la càrrega és massa gran, la tensió a la secció del fil serà molt gran i pot existir el risc de trencar-se, que és el que normalment anomenem sivella corredissa. Per tant, la femella gruixuda s’ha de col·locar sobre la femella doble per evitar l’afluixament.

2-2-Com-utilitzar-les-femelles-dobles-per-evitar-afluixar-3

4

-

El mètode de tensió també és molt important quan la femella doble és anti-perduda

Si hi ha un requisit per preestrenyir la femella doble quan estrenyeu la primera femella, s’ha d’assolir el parell de tensió dissenyat, ja que si no s’estreny la primera femella, per molt que s’utilitzi el parell, el preestrenyiment dissenyat no pot s’aconsegueix. força.

En cargolar la segona femella, la primera femella s’ha de fixar amb una clau anglesa. Això és per evitar que la primera femella giri amb la segona femella al mateix temps que es cargola la segona femella, de manera que no hi hagi alineació axial entre les dues femelles. No hi haurà cap resistència a la fricció addicional i, per tant, no tindrà un paper en la prevenció de l’afluixament.

2-2-Com-utilitzar-les-femelles-dobles-per-evitar-afluixar-4

De vegades, a causa de la fàcil fixació de les femelles següents, se seleccionaran dues femelles gruixudes i es considera l’elecció d’una femella fina i una femella gruixuda des del punt de vista econòmic.

2-2-Com-utilitzar-les-femelles-dobles-per-evitar-afluixar-5


Anterior: Notícies de World Hardware (CHE)

Següent: cap